• Najnowsze
  • Trending
  • Wszytskie
  • Startuj
  • Marketing
  • Rozwój
  • Kariera

Franczyza o smaku jogurtowym

Jak prowadzić biznes z branży beauty & health w dobie digital?

Najnowsze smartfony i ich funkcje

Najnowsze smartfony i ich funkcje

Film w emocjonalnej pigułce? – Zobacz technologię, która zabłysła na Cannes Lions 2016

5 sposobów na udany poranek

5 sposobów na udany poranek

3 kroki podnoszące sprzedaż online

3 kroki podnoszące sprzedaż online

Komunikacja w social media – sposób na generowanie ruchu w serwisach?

Komunikacja w social media – sposób na generowanie ruchu w serwisach?

Gdzie szukać oszczędności, prowadząc firmę?

Gdzie szukać oszczędności, prowadząc firmę?

Porady ubezpieczeniowe dla seniorów

Porady ubezpieczeniowe dla seniorów

Ponad 40% wzrost wartości Energi na GPW

Ponad 40% wzrost wartości Energi na GPW

21 °c
Columbus
wtorek, 24 czerwca, 2025
  • Login
BIZRUN.pl
No Result
View All Result
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS
DODAJ NEWS
BIZRUN.pl
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS
No Result
View All Result
BIZRUN.pl
No Result
View All Result

Franczyza o smaku jogurtowym

przez Redakcja Bizrun.pl
12 kwietnia 2012
w dziale: Franczyza, Startuj
0
0
POLECEŃ
120
WIZYT
Poleć FacebookuPoleć na LinkedinieWyślij

Kandadyjski Yorgen Fruz szuka franczyzobiorców. Firma chce wprowadzić modę na mrożone jogurty.

Powiązane wiadomości

Linque Solutions – szansa dla polskich start-upów

Google Campus w Warszawie

Jak zbudować unikalną markę?

Yorgen Fruz zajmuje się produkcją i dystrybucją mrożonych jogurtów. Firma przekonuje, że jej produkty są znacznie zdrowsze i mniej kaloryczne niż lody. Jogurty mogą stanowić także alternatywę wobec fast-foodowych przekąsek.

Przystąpienie do sieci Yorgen Fruz w Polsce kosztuje 20 tys. zł. To jednak dopiero początek wydatków. Comiesięczne koszty funkcjonowania w ramach sieci będą pochłaniały w sumie 9 proc. obrotu netto. Do tego doliczyć trzeba koszty stworzenia punktu gastronomicznego (lub wyspy w centrum handlowym). Koszt mebli, urządzeń, oświetlenia, prac adaptacyjnych może sprawić, że cała inwestycja będzie wymagała nakładu ok. 200-300 tys. zł.

Istnieje jednak możliwość leasingu sprzętu oraz uzyskania wsparcia finansowego od Yorgen Fruz.

Franczyzobiorcą może zostać każda osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą na terenie Polski lub gotowa taką działalność rozpocząć.

Na korzyść kandydata będzie przemawiało wcześniejsze doświadczenie biznesowe, szczególnie to związane z gastronomią.

MP

Tagi: franczyzagastronomiasystemy franczyzowe
UdostępniUdostępniWyślij

NAJLEPSZE SZABLONY STRON 2018 / 2019

BIZRUN.PL

Pomagamy prowadzić i rozwinąć Twoją firmę!

Zegarek.pl - Wyjątkowe zegarki w doskonałych cenach

POPULARNE

  • Ile kosztuje wykończenie pod klucz?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Czy okulary można odliczyć?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Poszukiwanie pracownika: profesjonalne ogłoszenie

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Coca-Cola umieści na puszce Twoje imię

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Biały i czarny wywiad gospodarczy – czym się różnią?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
Bizrun.pl

2010 - 2018 © EUEXS SP ZOO
Polecamy jeszcze: Zegarek.pl | Mediarun.com | Marketingsummit.eu

Nasze projekty

  • Marketingsummit.eu
  • Mediarun.com
  • Zegarek.pl
  • Konkurs

Obserwuj nas

No Result
View All Result
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS

2010 - 2018 © EUEXS SP ZOO
Polecamy jeszcze: Zegarek.pl | Mediarun.com | Marketingsummit.eu

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In