• Najnowsze
  • Trending
  • Wszytskie
  • Startuj
  • Marketing
  • Rozwój
  • Kariera

Samoobsługowa restauracja we franczyzie

Jak prowadzić biznes z branży beauty & health w dobie digital?

Najnowsze smartfony i ich funkcje

Najnowsze smartfony i ich funkcje

Film w emocjonalnej pigułce? – Zobacz technologię, która zabłysła na Cannes Lions 2016

5 sposobów na udany poranek

5 sposobów na udany poranek

3 kroki podnoszące sprzedaż online

3 kroki podnoszące sprzedaż online

Komunikacja w social media – sposób na generowanie ruchu w serwisach?

Komunikacja w social media – sposób na generowanie ruchu w serwisach?

Gdzie szukać oszczędności, prowadząc firmę?

Gdzie szukać oszczędności, prowadząc firmę?

Porady ubezpieczeniowe dla seniorów

Porady ubezpieczeniowe dla seniorów

Ponad 40% wzrost wartości Energi na GPW

Ponad 40% wzrost wartości Energi na GPW

poniedziałek, 23 czerwca, 2025
  • Login
BIZRUN.pl
No Result
View All Result
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS
DODAJ NEWS
BIZRUN.pl
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS
No Result
View All Result
BIZRUN.pl
No Result
View All Result

Samoobsługowa restauracja we franczyzie

przez Redakcja Bizrun.pl
8 października 2012
w dziale: Franczyza, Startuj
0
0
POLECEŃ
443
WIZYT
Poleć FacebookuPoleć na LinkedinieWyślij

Działalność w Polsce rozpoczyna nowa sieć franczyzowa. Express Kuchnia Marche opiera się na koncepcji, zgodnie z którą klienci sami nakładają sobie do naczyń potrawy, za które potem płacą przy kasie.

Na świecie podobne systemy restauracji są bardzo popularne, w Polsce dopiero zaczynają się rozwijać. Najczęściej samoobsługowe lokale gastronomiczne przyciągają klientów dobrą relacją jakości do ceny. Tak ma być również w wypadku nowej polskiej sieci.

Powiązane wiadomości

Linque Solutions – szansa dla polskich start-upów

Google Campus w Warszawie

Jak zbudować unikalną markę?

Koszt otwarcia lokalu w systemie Express Kuchnia Marche wymaga nakładów w wysokości 350-450 tys. zł netto. W zamian franczyzodawca obiecuje zwrot inwestycji w skali ok. 30 proc. rocznie. Zwrot zainwestowanego kapitału powinien nastąpić nie później niż po 36 miesiącach działalności restauracji.

Obecnie lokale Express Kuchnia Marche działają w Poznaniu, Lubinie (lokale własne franczyzodawcy) oraz w Płocku (pilotażowy lokal franczyzowy). Kolejna restauracja powstaje w Rzeszowie.

Właścicielem systemu jest firma American Trading Company z Wrocławia, do której należy wrocławska restauracja Splendido.

MP

Tagi: franczyzagastronomiarestauracja
UdostępniUdostępniWyślij

NAJLEPSZE SZABLONY STRON 2018 / 2019

BIZRUN.PL

Pomagamy prowadzić i rozwinąć Twoją firmę!

Zegarek.pl - Wyjątkowe zegarki w doskonałych cenach

POPULARNE

  • Ile kosztuje wykończenie pod klucz?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Poszukiwanie pracownika: profesjonalne ogłoszenie

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Czy okulary można odliczyć?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Coca-Cola umieści na puszce Twoje imię

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
  • Biały i czarny wywiad gospodarczy – czym się różnią?

    0 udostępnień
    Udostępni 0 Tweet 0
Bizrun.pl

2010 - 2018 © EUEXS SP ZOO
Polecamy jeszcze: Zegarek.pl | Mediarun.com | Marketingsummit.eu

Nasze projekty

  • Marketingsummit.eu
  • Mediarun.com
  • Zegarek.pl
  • Konkurs

Obserwuj nas

No Result
View All Result
  • Wiadomości
  • Startuj
  • Zarządzanie
  • Rozwój
  • Finanse
  • Marketing
  • Urzędy
    • Urzędy Skarbowe
    • Urzędy ZUS

2010 - 2018 © EUEXS SP ZOO
Polecamy jeszcze: Zegarek.pl | Mediarun.com | Marketingsummit.eu

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In